اختصاصی پایگاه خبری فضای نو : رسانه تخصصی طراحی داخلی
نام/ عنوان پروژه: کافه و رستوران سورل
آدرس دقیق پروژه: مشهد – بلوار هفت تیر – نبش هفت تیر ۱۸
نام شرکت مشاور و یا دفتر معماری: الهام نوروزی
معمار / معماران مسئول: الهام نوروزی
طراحی داخلی: الهام نوروزی @elhamnorouzi.design
طراحی منظر: الهام نوروزی
تاریخ طراحی: ۱۴۰۱شهریور
تاریخ شروع و اتمام اجرا: مهر ۱۴۰۱ الی اسفند ۱۴۰۱
مساحت سایت پروژه: متر مربع۱۵۰
مساحت کل ساخته شده: متر مربع
نوع ساختمان: تجاری / کافه و رستوران
مهندس یا مشاور عمران / سازه: ساسان غفاریان
شرکت سازنده/ اجرا : الهام نوروزی
مدیر اجرایی پروژه: ساسان غفاریان
سه بعدی و ارائه : محمد جعفری
کارفرما: کافه و رستوران سورل
عکاس / عکاسان: یاسر ابراهیمی @yasserebrahimi
متن مبانی نظری و روند شکل گیری پروژه
اولین چالش درطراحی ، خلق فضایی متمایز برای کافه و رستوران سورل بود .
درنتیجه تلاش بر این شد که تمایزها نسبت به سایر رستورانهایی که در منطقه هستند بررسی شوند تا این تمایزها مزیت بر رقابت شوند. درطراحی این فضا از فرم ها ، رنگ ها و متریالهای متنوع در کنار هم استفاده شده .
استفاده از خطوط منحنی در کنار خطوط صاف که باعث ایجاد احساس ارامش میشوند در کنار استفاده از رنگ نارنجی که سبب ایجاد احساس شادی در محیط میشود ، در واقع تلفیق اینها تعادل را در محیط به وجود می اورد برای یک دورهم بودن صمیمانه .