این پروژه بصورت اختصاصی در پایگاه خبری فضای نو : رسانه تخصصی طراحی داخلی منتشر می‌گردد

شناسنامه پروژه

دفتر/شرکت معماری

کافه قنادی بیسکوتی
ارشیتکت : سپیده ولیعهدی – فرشاد فرهد
کارفرما : جناب آقای خاکی
همکار طراحی : نسرین عسگری
مساحت : ۱۵۰ متر مربع
سال : ۱۳۹۸

سپیده ولیعهدی

فرشاد فرهد

دفتر طراحی و ساخت الشتر

مبانی نظری پروژه

این روزها علاقه مردم به شیرینی و شکلات همزمان با بهبود کیفیت مواد اولیه، پخت، آماده سازی و تولید شیرینی و شکلات افزایش محسوسی نسبت به گذشته داشته است. نحوه نمایش شیرینی و شکلات در ویترین، استند و قفسه های قنادی ها از تاثیر بسزایی در انتخاب و برآورده شدن سلایق مشتریان برخوردار است. در این میان لزوم توجه به طراحی دکوراسیون داخلی قنادی و تجهیزات بکار رفته در آن اعم از یخچال، فریزر، ویترین، کانتر، استند و… امری اجتناب ناپذیر است. همچنین حضور بعضی از موارد همچون رنگ طعم شکل و فرم از هویت های اصلی شیرینی کیک و شکلات است که خود میتواند به صورت مستقیم تاثیر بسزایی در طراحی معماری چنین فضاهایی را داشته باشد.به همین منظور در طراحی کافه قنادی بیسکوتی سعی بر گنجاندن هویت اصلی این صنف در کالبد فضایی آن شده است

حضور رنگ صورتی و فیروزه ای به عنوان رنگ سازمانی و ساخت فرم های گوناگون و ایجاد فضاهای دکوراتیو بنا به کاربری مورد نیاز و با استفاده از الگوهای طراحی femme design(طراحی زنانه)و حل مسائل خشن سازه ای از جمله عناصر پررنگ در طراحی این مجموعه قابل مشاهده است.

نقشه‌ها و دیاگرام‌های پروژه

برای مشاهده‌ی شکل کامل و دانلود تصاویر بر روی آنها کلیک نمایید

تصاویر پروژه

برای مشاهده‌ی شکل کامل و دانلود تصاویر بر روی آنها کلیک نمایید