اختصاصی پایگاه خبری فضای نو : رسانه تخصصی طراحی داخلی


در طبقه همکف یک ساختمان آپارتمانی در گوشه خیابان Lyckovo námestí  پراگ میموسا آرشیتکتی این رستوران را طراحی کرده است تا نخستین رستوران آووکادوی پراگ در آن تأسیس شود.

فضای طولی ساده رستوران یک میز به طول ۹.۳ متر با ۲۲ صندلی را در خود جا داده است. آشپزخانه اپن به مشتریان این امکان را می دهد تا سنت کافه ها و رستورانهای پراگ ، از پشت صحنه تهیه غذای خود مطلع شوند. تمرکز اصلی این رستوران بر صبحانه است. میز وسط چند رنگی شده تا ذهنیت تک بعدی آووکادو را شکسته و از سویی یاداور تنوع غذاهای تهیه شده با این میوه باشد. هرچه که اشیاء در این پروژه رنگی هستند، دیوارها خاکستری خنثی هستند تا میدان را برای دیگر معانی خالی کنند. اشیاء از چوب جامد صنوبر روی پایه های فولاد گالوانیزه گرم تشکیل شده است.

صنوبر در طراحی داخلی بیشتر به صورت تخته ساده لعاب داربه کار می رود. فولاد گالوانیزه نیز به جز پایه ها برای روشنایی و روکش دیوارهای طولی جدا کننده نیز کاربرد دارد.