این پروژه بصورت اختصاصی در پایگاه خبری فضای نو : رسانه تخصصی طراحی داخلی منتشر می‌گردد

شناسنامه پروژه

دفتر/شرکت معماری

نام پروژه: ساختمان مرکزی شرکت توسن
آدرس پروژه: تهران ، خیابان گاندی ، خیابان پالیزوانی ، پلاک14
دفتر معماری: دفتر معماری 51-35
معمار / معماران مسئول: حمید عباسلو عباس یاقوتی ندا ادیبان راد
تیم طراحی: محمد رضا آقایی
طراحی منظر: دفتر معماری 51-35
تاریخ شروع و اتمام طراحی: 1398
تاریخ شروع و اتمام اجرا: 1398
مساحت سایت پروژه: 960 متر مربع
مساحت طبقه همکف: 615 متر مربع
مساحت کل ساخته شده: 4454 متر مربع
نوع ساختمان: اداری- داخلی
مهندس یا مشاور عمران / سازه: مجید کولیوند
شرکت سازنده/ اجرا : دفتر معماری 51-35
عکاس / عکاسان: محمد حسن اتفاق ، عباس یاقوتی

استودیو معماری 51-35

ندا ادیبان راد ، عباس یاقوتی ، حمید عباسلو

دفتر معماری دفتر معماری 51-35
نام مدیر عامل/ هیئت مدیره حمید عباسلو/عباس یاقوتی/ندا ادیبان راد
سال تاسیس: 1393
وب سایت دفتر WWW.35-51.COM
آدرس شرکت: استان: تهران
شهر: تهران
آدرس:
کدپستی:
شماره تماس شرکت: 22132523
تلفن همراه مدیرعامل 09124166089
ایمیل شرکت: INFO@35-51.com
ایمیل مدیرعامل: INFO@35-51.com
آدرس شبکه های اجتماعی: اینستاگرام شرکت: @35_51
اینستاگرام معمار / معماران:

@abbas_yaghooti

@nedadiban

@mohmdreza.aghaie

مبانی نظری پروژه

شرکت توسعه سامانه های نرم افزاری نگین ( توسن) با هدف تجمیع شرکتهای زیر مجموعه خود در ساختمانی واحد سفارش طراحی داخلی ساختمان مرکزی خود را به دفتر ما واگذار کرد.

سازماندهی تعداد زیاد کارکنان شرکت به نسبت متراژ کم طبقات در کنار خواست کارفرما برای طراحی به صورتی که اتاق مجزایی برای کارمندان در نظر گرفته نشود چالش های طراحی در شروع کار را شکل دادند.

اما طراحی به صورت باز (open space) با توجه به بخش های اداری مختلف شرکت و تعداد زیاد کارکنان باعث ایجاد تداخل در عملکردها، از دست رفتن حریم کاری افراد و بهم خوردن آسایش روانی آنها می شد . به این ترتیب رسیدن به تعاملی سازنده بین ساختار پلان باز و ساختار پلانِ اتاق اتاق  به گونه ای که مزایای هر کدام در جهت پوشش معایب دیگری قرار گیرد تلاش اصلی طراحی را شکل داد.

در همین راستا با طراحی ساختاری دوناتی شکل برای میزهای کار این امکان فراهم شد که با محصور کردن فضای داخل آنها با پره هایی عمودی پوششی نسبی برای کارمندان ، تجهیزات و وسایل مجموعه بوجود آید.در ادامه چرخش پره ها در مسیر منحنی میزها امکان دیده شدن فضای پشت را فقط در زاویه دید عمود بر آنها ( آن هم محدود به فضای خالی همان چند پره) میسرکرد. به این ترتیب علاوه بر ایجاد حریم بصری برای کارمندان و کاستن از شلوغی محیط ، فضایی برای استراحت بین کار و گفتگوهای درون گروهی نیز شکل گرفت .

نقشه‌ها و دیاگرام‌های پروژه

برای مشاهده‌ی شکل کامل و دانلود تصاویر بر روی آنها کلیک نمایید

تصاویر پروژه

برای مشاهده‌ی شکل کامل و دانلود تصاویر بر روی آنها کلیک نمایید