این پروژه بصورت اختصاصی در پایگاه خبری فضای نو : رسانه تخصصی طراحی داخلی منتشر می‌گردد

شناسنامه پروژه

دفتر/شرکت معماری

ویلا دنا، شیراز

گروه معماری اشعری و همکاران

جوایز:

  • رتبه اول جایزه طراحی داخلی ایران معاصر 1399 ، در بخش مسکونی ویلایی

 مشخصات:

محل اجرا : شیراز ، چهار راه ستارخان، خیابان رادفر، کوچه 4

معمار اصلی : امیرحسین اشعری

تیم طراحی : زهرا جعفری، احسان شبانی، زهرا رحیمی، امیر ایرانی دوست حقیقی

تاریخ شروع و اتمام طراحی: 1396

تاریخ شروع و اتمام اجرا: 1398

مساحت/زیربنا : 500 مترمربع

عملکرد : مسکونی تک واحدی

مهندس یا مشاور عمران / سازه: محمدعلی هادیان فرد

مهندس یا مشاور تاسیسات مکانیکی: علی محمد حیدری

مدیر اجرایی پروژه : محسن شمس آبادیان

تیم اجرایی پروژه: سعید جمالی ، معین نکویی ( تا مرحله نازک کاری)

نظارت پروژه : احسان شبانی

طراح سه بعدی : امیر ایرانی دوست حقیقی ، مصطفی یکترزاده

گرافیک : زهرا جعفری، سارا ناظمی

هماهنگ کننده: اسما سیرجانی اصل

متریال های اصلی : چوب، سرامیک، شیشه

کارفرما : هاشم نصیری

عکاسی پروژه : پرهام تقی اف

دفتر معماری اشعری و همکاران

امیرحسین اشعری

نام  دفتر : گروه معماری اشعری و همکاران   (AshariArchitects)

ایمیل : ashariarchitects@yahoo.com

وب سایت :www.ashari-architects.com

اینستاگرام : www.instagram.com/ashariarchitects/

تلفن : 07132321450

موبایل : 09389387979

روابط عمومی : 09125031005

فکس : 07132320142

آدرس دفتر : بلوار بعثت – خیابان شهید رضایی ( مجموعه ورزشی حجاب ) کوچه 4 – پلاک 19

مبانی نظری پروژه

پروژه ویلای دنا در واقع یک خانه 20 سال ساخت، با پلان پیچیده و بسته ای بود که مالک آن، با توجه به شرایط سنی خود و همسرش، نیاز به ایجاد تغییرات اساسی و بازسازی کلی داشتند.

ما در بهسازی و بازسازی طرح این ویلا دو هدف عمده را دنبال کرده ایم:

1-بهره مندی از بیشترین نور طبیعی:

برای استفاده حداکثری از نور در فضاها و به منظور ایجاد شفافیت بصری و ارتباط هرچه بیشتر فضاهای داخلی با حیاط ها ،تعداد و مساحت پنجره ها در پروژه افزایش یافت. همچنین با استفاده از نورگیرهای سقفی در جاهایی که امکان سازه ایی وجود داشت، سعی شد تمامی فضاهای بدون نور روشن گردد.

2- یکپارچه کردن فضاهای جداگانه در جهت ایجاد انعطاف پذیری فضایی در عین حفظ شخصیت هر عرصه:

ما برای یکدست کردن فضاها، پس از برداشتن دیوارهایی که موجب محصوریت های فضایی در هر سه تراز ارتفاعی پروژه شده بودند، دیوار های جدیدی جهت عرصه بندی جدید طراحی و سپس اقدام به تقویت سازه بنای مذکور کردیم. تفکیک فضاها با جداکنندهای معلق در نظر گرفته شد تا سیالیت فضا را کم نکند. همچنین اختلاف سطوح در کف فضاها در تراز اول را از بین بردیم تا به یک پلتفرم یکپارچه برسیم. در جهت افزایش فضاهای عملکردی ویلا، ما یک اتاق مهمان و یک فضای صبحانه خوری به تراز اول پروژه اضافه نمودیم.

نقشه‌ها و دیاگرام‌های پروژه

برای مشاهده‌ی شکل کامل و دانلود تصاویر بر روی آنها کلیک نمایید

تصاویر پروژه

برای مشاهده‌ی شکل کامل و دانلود تصاویر بر روی آنها کلیک نمایید