اختصاصی پایگاه خبری فضای نو : رسانه تخصصی طراحی داخلی

مترجم:سبا مصطفی


این پروژه در سائوپائولو ، برزیل واقع شده است.
. این طرح با هدف تهیه فضاهای منعطف و یکپارچه انجام شده است.
مدولاسیون ساختاری ساختمان از ابتدای طرح های اولیه پروژه ، روند خلاقیت را هدایت می کند.
اسلب مربع ، به طور طبیعی توسط 4 ستون مرکزی که دو محور گردش اصلی را با فرمت متقاطع تنظیم می کنند، تقسیم می شود.
همچنین ، اسلب بتونی “وافل” برای بخش زیبایی شناسی در معرض نمایش گذاشته شده است که اکنون بخشی از معماری است.

در سرتاسر محور گردش ، نوعی از دیوار گابیونی پیشنهاد شده است که شکل اصلی در این پروژه باشد.
این عنصر کل طرح را در بخش هایی تقسیم می کند ، اما همیشه اجازه ادغام بصری بین فضاها را می دهد.
در ضلع شمالی دیوار گابیون ، بخش فروش و خدمات مشتری وجود دارد که عنصر اصلی این فضا پانل قفل ها است.
این کارخانه چوبی توسط یک مرکز استراحت در مرکز خود ساخته شده است که به گونه ای طراحی شده است تا یک فضای استراحت دنج برای کارگران فراهم کند.

میزها از مفهوم “کانون گرم” پیروی می کنند،جایی که هیچ مکان کار ثابت وجود ندارد.

در کنار بخش فروش ، حوزه فناوری اطلاعات هسته اصلی کل دفتر است.
یک اتاق مجلل تر ، متعهد به سکوت و تمرکز مورد نیاز برنامه نویسان تهیه شده است.
در ضلع جنوبی گابیون ،یک فضای باز است که توسط گروهی از میزها که به یکدیگر متصل هستند ، ساخته شده است .
این طرح به منظور تهیه یک چیدمان دقیق تر ساخته شده است ، و در طرف دیگر ، اتاق جلسات قرار داده شده است.
درهایی که اتاق های بخش جنوبی را از هم جدا می کنند ، قابل باز و جاسازی هستند و جریان بین فضاها را آشکار می کنند،همچنین توسط
یک مبل مدولار طراحی شده ، کل این منطقه را به یک سالن ممکن برای رویدادها یا دستورالعمل ها تبدیل می کند.