اختصاصی پایگاه خبری فضای نو : رسانه تخصصی طراحی داخلی


شناسنامه پروژه
کافه و فست فود دیوال
گروه مهندسی متریک
محل اجرا : شیراز ، قصردشت
شروع طراحی : ۱۴۰۱
اتمام اجرا : ۱۴۰۱
مساحت زیربنا: ۱۲۰ متر مربع
عملکرد : تجاری
متریال های اصلی : سیمان سفید
کارفرما : آقای اورنگ

مبانی نظری پروژه
طراحی پروژه دیوال بر اساس سازه LSFموجود شکل گرفت و با توجه به محدود شدن فضای این مجموعه نسبت به موقعیت پیشین خود ، فضای غذاخوری در ابعاد کوچکتر در زیر فضای اداری جای گرفت و عمده کاربری آن بصورت بیرون بر تغییر یافت.
یکی از چالش های این پروژه اضافه شدن فضای کافی شاپ در کنار فست فود بود که در عین مجزا بودن آن ، پیوستگی کلی با مجموعه داشته باشد و نیز بدلیل پر رفت و آمد بودن موقعیت مکانی پروژه همواره توجه به سادگی، کارآمدی و همگام بودن با جلوه ی منظره شهری در اولویت مراحل طراحی این پروژه بوده است.

نام دفتر : گروه مهندسی متریک METRIC ENGINEERING GROUP
وب سایت www.metric-engineers.com :
اینستاگرامwww.instagram.com/metricengineers :
موبایل ۰۹۱۷۱۱۱۴۰۴۴ – ۰۹۱۷۳۰۹۸۰۶۹ :
آدرس دفتر : شیراز ، بلوار میرزای شیرازی شرقی ، کوچه ۲۵ ، ساختمان ۱۳۴۵