اختصاصی پایگاه خبری فضای نو : رسانه تخصصی طراحی داخلی


دفتر معماری شباهنگ

@shabahang_office

معماران: الهه موسوی ،سروش روغنیان

@elahe.musavii @soroosh.roghanian

تیم طراحی: رضا خاموشی،پویان سوکی،نسرین اقتصادی

@rezakh9  @pouyan__sk @nasrin.eghtesadi

سی جی آرتیست:حسین انصاری،زهره فتاحی نیا

@hosein.ansari.cg @zohrefatahiniaa

گرافیک: سارا داداش پور

@saadarch_

ناظر عالی معماری:سید محمد مهدی بهجت تبریزی

مشاور سازه: سیاوش صدیقی و همکاران

@sedighi.siavash

مشاور تاسیسات:کامران نراقی پور،پدرام احمدی

@k.naraghipour @pedram_ahmadi

اجرا:گروه امسار

کارفرما: گروه ساختمانی نفیس

مساحت:12000 متر مربع

Area: 12000 m²

تاریخ پروژه: 1402

وضعیت:در حال ساخت

دفتر معماری شباهنگ

نام پروژه: مجتمع تجاری مسکونی سله

موقعیت پروژه: ایران _ مازندران ­

ایده پروژه :

پروژه بر اساس ایجاد فضاهایی در ارتباط با طبیعت طراحی شد.

کانسپت پروژه لغزیدن صفحاتی معلق روی هم بود که کشیدگی زمین را در ارتفاع بلند ساختمان تحت تاثیر قرار دهد، صفحاتی که هر چه از زمین فاصله می‌گیرند، سبک تر می‌شوند و فرصتی برای تفریح و آسایش ساکنین ایجاد می‌کنند. تراس ها یا حیاط های فشرده معلق که مرز بین درون و بیرون هستند، فضایی برای رهایی از ازدحام شهری و برگزاری دورهمی های دوستانه را ایجاد می کنند.

تلاش کردیم تا در تقابل با برنامه فیزیکی تحمیلی و اثرگذاری در بستر اطراف، ساختمان به مثابه مجسمه ای صلب خود نمایی نکند و سبکی و رهایی را با خود به همراه داشته باشد.

جداسازی واحد های مسکونی از هم، بدون دیوار مشترک، با وید های میانی فضایی برای تنفس ساختمان و عبور رطوبت از پیکره بنا را ایجاد کردند.

ساختمانی که با قرارگیری فضا های ورزشی، پیاده روی، اسپا و فضا های تفریحی و خدماتی در طبقه میانی، امکاناتی خاص و ویژه را برای ساکنین در خود دارد.

این پروژه تلاشی در راستای ایجاد فضایی آرامش بخش و فرصتی برای رهایی از ازدحام زندگی شهری است.