فینالیستهای نخستین جایزه ملی خانه پس از رأی گیری الکترونیکی از داوران رویداد مشخص شدند. این اسامی می بایست طبق تقویم اعلامی جهت دفاع از آثار خود در برابر داوران حاضر گردند. ناگفته پیداست که جزئیات این جلسه دفاع و مکان آن و هرگونه تغییر متعاقباً از طریق دبیرخانه جایزه یا رسانه های رسمی حامی که لوگوی انها بر روی پوستر رویداد درج شده است اطلاع رسانی خواهد شد. در این رأی گیری خانمها مهتیم شهبازی، روشنک طهرانی و یکتا آفرین به همراه آقایان علی خادم زاده، ایمان امین لاری، امیرحسین اشعری و محمد کانی سواران بعنوان داور حاضر بودند.
در دسته renovation:
کد ۱۳۶ / علیرضا منصوریان / خانه آجری ارغوان
کد ۱۴۲ / میثم مزروعی / خانه ساحل
در دسته آپارتمانهای زیر ۱۵۰ مترمربع:
کد ۱۰۸ / اوژن سلیمی و دنا خاکسار / آپارتمان شماره ۱۵۳
کد ۱۲۳ / سحر بهشت آئین و امیر بهشت آئین / خانه گالری آئینه
در دسته ویلاهای زیر ۵۰۰ میلیون:
کد ۱۱۳ / علیرضا اسفندیاری و هیلدا طهرانی / خانه افرا
کد ۱۲۴ / محمد مهدی شعبانی و هانی ارجمندی / ویلای کنج
در دسته کانسپت و آثار اجرا نشده:
کد ۱۱۴ / عسل قیومی / خانه ۳۱ متری
کد ۱۴۱ / مسعود عابدی مقدم / پروژه suspended box
در دسته آپارتمانهای زیر ۸۰ مترمربع:
کد ۱۲۲ / سحر بهشت آئین و امیر بهشت آئین / خانه ای برای ماندن
کد ۱۲۵ / مهیار جمشیدی / خانه سفید نانسی
در دسته آپارتمانهای بالای ۴۰۰ مترمربع:
کد ۱۲۶ / آرش مدنی / ساختمان مسکونی کامرانیه
کد ۱۲۷ / نوید برزانیان و امید برزانیان / خانه سعدی
در دسته آپارتمانهای بین ۱۵۰ تا ۴۰۰ مترمربع:
کد ۱۳۱ / فرنوش چنگیزی / پروژه رولکس
کد ۱۴۰ / مریم گودرزی / آپارتمان دویست متری
در دسته باغ و منظر:
کد ۱۲۹ / نوید برزانیان و امید برزانیان / تراس کرانه
کد ۱۳۵ / موسی کرجانی و مجتبی تسلط / باغ
دو نکته در این بین حائز اهمیت است. نخست آنکه در دسته های restoration و بناهای ترکیبی و ویلاهای بالای ۵۰۰میلیون تومان هرکدام تنها یک شرکت کننده کاندید شده بود که حسب فراخوان و قانون مسابقه، این دسته ها حذف شدند و وجه ورودیه جایزه به شرکت کنندگان عودت داده شد. دیگر آنکه در دسته های پایان نامه ها و طراحی داخلی ویژه و آثار extension هیچ اثری کاندید نشده بود که منطقاً این دسته ها نیز از جایزه حذف شدند.
یک نتیجه گیری مقدماتی از جایزه این است که با توجه به فشردگی اثار در برخی دسته ها و نبود هیچ کاندیدایی در دسته های دیگر، عدم توازن در حوزه آثار طراحی داخلی خانه ها در ایران مشهود است که تا حدی نیز طبیعی و قابل حدس بود. اما عدم وجود کاندید در برخی از دسته ها مانند پایان نامه ها و تحقیقات علمی برتر نشان از بی توجهی حرفه مندان و اساتید و دانشجویان به مقوله خانه دارد. حال انکه خانه مهمترین کاربری ابداعی بشر در معماری و بیش از ۸۰درصد ساخته های انسان روی کره زمین است. همچنین عدم توجه به بخش عرصه های نو در خانه نگران کننده قلمداد می گردد. اگرچه می توان جوانی جایزه و محدودیت تبلیغات و شرایط خاص کشور حاصل از تحریمها و کرونا را در بروز وضفعیت فعلی نیز مقصر دانست.
به هر تقدیر برگزارکننده تا بدین جای کار از زحمات داوران ارزشمند رویداد که به دقت به بررسی تک تک اثار پرداختند، حامیان گرامی، خصوصا رسانه های همراه و شرکتهای بخش حمایت مالی نهایت تشکر و قدردانی می نماید و بر استمرار جریان تا پایان مسابقه با دقت و وسواس لازمه تاکید می نماید.