اختصاصی پایگاه خبری فضای نو : رسانه تخصصی طراحی داخلی


پروژه :
تندنزا

کارفرما :
جناب آقای حسینی

مشخصات پروژه :

آدرس : تهران ، جنت آباد مرکزی ، مجتمع تجاری نیایش
سطوح زیربنا و زمین پروژه : 81 متر مربع
کاربری بنا : تجاری

ایده طراحی :
ما ایده یک فضای فروشگاه لباس زنانه با پلان زاویه دار را برای جلب توجه مشتریان و ایجاد تجربه خرید منحصر به فرد ارائه می‌دهیم. با این پلان زاویه دار، فضا را به صورت دایره‌ای یا هندسه‌های دیگر فراهم می‌کنیم تا احساس جذابیت و حرکت در فروشگاه ایجاد شود. از جزئیات دکوراسیونی مانند نورپردازی مناسب و استفاده از رنگ‌های زنده و آرامش بخش، تا انتخاب مبلمان و قرار دادن دکوراسیون متناسب با محصولات، همه به منظور ایجاد یک تجربه خرید جذاب و دلپذیر برای مشتریان استفاده می‌شود. این فروشگاه با طراحی مدرن با پوسته دوم طراحی شده است. پوسته اول با رنگ‌های آرام و نرم، حس آرامش و دلنشینی را برای مشتریان به ارمغان می‌آورد. اما پوسته دوم با رنگ‌های جذاب و پرانرژی، حس شادابی و انرژی را به محیط می‌بخشد.
این پوسته دوم در بخش‌های ویژه‌ای از فروشگاه مانند نمایشگاه محصولات جدید یا بخش تخفیف‌ها و تخفیفات قرار می‌گیرد. این تنوع در پوسته‌ها، تجربه خرید شما را به یک سفر منحصر به فرد تبدیل خواهد کرد.

عملکرد اصلی :
فروشگاه لباس بانوان

محدوده مداخلات :
شناسایی ملک . تحقیقات میدانی . طراحی و شروع اجرا. تاسیسات شهری برق ، تهویه مطبوع ، تمامی مراحل نازک کاری که شامل اجرای دیوار کناف ، سقف کناف ، اجرای پوشش سمنت ، نصب سنگ و چوب . نصب پرده و نقاشی است و همچنین طراحی و چیدمان و تحویل کامل و بهره برداری از پروژه .

مشخصات کلی بنا قبل از بازسازی :
سیستم سازه : اسکلت فلزی
کاربری بنا : تجاری
سیستم گرمایش و سرمایش : فاقد سیستم تهویه

مشخصات گروه طراحی و اجرا :
معمار مسئول : خانم آزاده عزیزی
تیم طراحی : آقای شاهین ارجمند
تیم اجرایی : خانم آزاده عزیزی / آقای سعید شیرازی
عکاس پروژه : استودیو نیمکت
زمان اجرا : دی 1401 الی فروردین 1402

فرآیند طراحی و ساخت :
ارتفاع بلند دیوارها که اجرای آنها به صورت کرو و منحنی بوده است و اجرای پوشش سمنت
روی دیوارها از چالش های این پروژه بوده است.
همچنین نورپردازی پروژه بدلیل ارتفاع زیاد و تامین سیستم تهویه اتاق پرو از دیگر چالش های
این پروژه بوده است.

چالش تحقیقی :
نامتعارف و لچکی بودن و دارای زوایای تیز و ناهمگون و وجود ستون های نامتقارن و نامتناسب
همچنین نورپردازی پروژه بدلیل ارتفاع زیاد و تامین سیستم تهویه اتاق پرو از دیگر چالش های
این پروژه بوده است.