این پروژه بصورت اختصاصی در پایگاه خبری فضای نو : رسانه تخصصی طراحی داخلی منتشر میگردد
شناسنامه پروژه
دفتر/شرکت معماری
همانگونه که از نام شرکت بر میآید، در عصر حاضر که با پدیده همزمانی و حضور ابزارهای تکنولوژیک روبرو هستیم، دغدغه مجموعه، تولید محتوا و برنامهریزی ساختمانها بر اساس دادههای موجود برای علاقه سنجی افراد منطقهای که ساختمان و زمین مورد نظر در آن واقع شده است، و سپس برنامهریزی کاربریها و طی کردن پروسه معماری پروژه هاست که این پروسه با توجه به محتواهایی خارج از زمینه ی صرف معماری تعیین می شود.هدف غایی مجموعه، طبقهبندی علایق منطقهها جهت طراحی ساختمانهایی مطابق و یا متقابل با بستر موجود برای تبدیل شدن آنها به نشانههایی از A&T در شهر است.
اینستاگرام : @a_t_architects
آرمتی رحمانی
دفتر فناوری معماری
حمیدرضا رحمانی
مهندس آرمتی رحمانی
متولد اردیبهشت سال ١٣٧٢ خورشیدی
آرمتی رحمانی شاعر مترسک مزارع بی کلاغ ،هنر جوی حرفه ای پیانو (دانشجوی دکترای دانشگاه تهران مرکز) در شرکت فناوری و معماری به عنوان طراح، محقق فعالیت میکند ،او مدیر عامل و بنیان گذار شرکت دانش بنیان داده کاوان چابک(استارت آپ پـِپی دیگِر) است.
۰از نمونه کارهای تحقیقاتی ایشان می توان به کتابی در باب تکنولوژی، هنر و تاثیر آنها در شیوه زندگی انسان اشاره کرد که توسط آکادمی Lambert آلمان¹ به چاپ رسیده و بخشی از آن نیز به صورت مقالهای در کنفرانس پراگ² در مجله IRES ارایه شده است. همچنین مقاله «در جستجوی شیخ بهایی در شعر و معماری» ایشان در کنفرانس ISCAL ژاپن³ ارائه و برنده سخنرانی شد.
۰یکی از پروژه های اخیر طرحی استراتژیک برای کاهش جرم خیزی در منطقه عودلاجان است که در شماره ۲۳۲ مجله Concept نیز به چاپ رسیده است.
استراتژی در حوزه طراحی:
عصر اطلاعات و ارتباطات منجر به شکلگیری فرمهای مشابه به دلیل انتقال سریع اطلاعات همراه با بستر داده های دیجیتال شده است. تعامل میان این بستر داده ها ی دیجیتال با مساله های موجود در بستر معماری، می تواند از پارامترهای شاخص در تعامل با شیوه ی برنامه ریزی و شکل گیری فرم معماری همراه با بازدهی اقتصادی باشد.
اینستاگرام : @Armetirahmani
مهندس حمیدرضا رحمانی
متولد مرداد سال ۱۳۴۵خورشیدی
فارغ التحصیل معماری از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران
وی در سال ۱۳۷۵ شرکت فنآوری، معماری (A&T) را تاسیس نمود. از شاخصترین فعالیتهای شرکت A&T که در زمینه طراحی و اجرای پروژههای معماری فعالیت میکند، میتوان به همکاری در طرح توسعه حریم عبدالعظیم حسنی، و همچنین طراحی و اجرای پایانه گلوگیاه شمال کشور، طراحی داخلی و اجرای برج مسکونی رویا رزیدنس اشاره نمود.
همچنین از پروژههایی که شرکت A&T با هدایت مهندس رحمانی در داخل تهران به انجام رسانده است، میتوان به گلفروشی بهرام، شیرینیفروشی لادن، رستوران شاندیز جردن، مجتمعهای مسکونی قیطریه، مانا و تمپورال، مجتمعهای تجاری کارمانیا، سپهسالار و تیتانیوم اشاره کرد که با سرعت بسیار بالا و فعالیت شبانهروزی تیمهای اجرایی و مهندسی شرکت طراحی و اجرا شدهاند.
اینستاگرام : @Hamidrezarahmani373
مبانی نظری پروژه
هر هنری فرزند زمان خویش است و مادر احساس های ماست.”
مساله اساسی در پروژه بهزادی ، حضور وضعیتی موجود با کاربری مسکونی در تضاد با زیست تعیین شده برای این بنا بود. گرچه ساختمان ساخته شده در پیش از طراحی قدمت طولانی نداشت و نوساز تلقی می شد اما کارکرد در نظر گرفته شده توسط کارفرما با زیست تعریف شده در طراحی پیشین متفاوت بود، پس نیاز اولیه ی پروژه پوست اندازی پیشین ان مطابق با محتوای زیست جدید ان در کاربری اداری خود بود. ممکن أست پاسخ هایی در سطح ظرف از جنس تغییر مظروف را در بناهای دیگر شاهد باشیم، اما معمار پاسخگو و کنش گر معتقد أست ظرف و مظروف در طی زیست زمانی خود با یکدیگر تغییر کرده و دارای ارتباطی دیالکتیکی هستند. به همین دلیل است که در راستای هدف جدید بهره بردار ،فرایند زیست اداری مجموعه روابط فضاها را به شکلی دیگر واسازی میکند و دگر فضاهای متناسب با این کارکرد از منظر زیبایی شناسی باز تعریف می شوند اما با رویکرد حفظ ساختمان موجود یعنی :عناصر کلان سازه ای و تاسیساتی طبقه بندی شده و سیرکولاسیون های اصلی طبقات .
به این منظور مطابق با نیاز بهره بردار ،بر شبکه ی نهادی عناصر ساختمان پیشین برنامه های کلی پروژه نگاشت می شود تا طبقه بندی های جدید برنامه در ساماندهی های کلان فضا در گفتمان با وضع موجود به شرح زیر جایابی شوند:
-کاربری تجاری (نمایشگاه ماشین در دید رس خیابان)
-کاربری تجاری -اداری صرافی (در طبقه اول به منظور سهولت دسترسی در عین حال کنترل امنیت مجموعه)
-مجموعه شرکت بازرگانی داخلی که نیازمند مساحت متناظر با دو طبقه از ساختمان پیشین بود
-شرکت بازرگانی خارجی که دور از دسترس ،طبقه ای نزدیک به مدیریت را به خود اختصاص میداد
-مجموعه مدیریت
رابطه ی بر هم کنش میان برنامه ها در پروژه سبب واسازی این فضاها در طبقات مختلف ساختار موجود شد که خود را در نمای پروژه به شکل قاب های تفکیک شده ی برنامه های فضایی باز نمایی کرده اند.
علاوه بر ان خرد فضاهای تعریف شده در برنامه ،در هر بخش به شیوه ی حجمی در داخل هر طبقه با المان های کالبدی مکعب و قاب ها طراحی و جا نمائی شده اند.
نقشهها و دیاگرامهای پروژه
برای مشاهدهی شکل کامل و دانلود تصاویر بر روی آنها کلیک نمایید
تصاویر پروژه
برای مشاهدهی شکل کامل و دانلود تصاویر بر روی آنها کلیک نمایید
عکسهای نما از دید استودیو
تصاویر پروژه
برای مشاهدهی شکل کامل و دانلود تصاویر بر روی آنها کلیک نمایید
عکسهای داخلی از محمد حسن حمزه لوئی